تماس با ما: 6-44019384-021
ما را دنبال کنید      

دانستنی ها


روغن آرگان چیست؟

روغن آرگان از هسته میوه درخت آرگان بدست می آید، که فقط در مراکش یافت می شود. طول عمر درخت آرگان 150 تا 200 سال است ولی بعد از 30 تا 50 سالگی میوه می دهد. چون درخت در منطقه خاصی رشد می کند روغن آن هم نسبتا نادر است.

اثرات روغن آرگان بر پوست:

اگر پوست سر شما خشک است می توانید با استفاده از یک پارچه کتانی آغشته به روغن آرگان، پوست سر را با این روغن ماساژ دهید. اگر این کار را قبل از خواب انجام دهید، متوجه خواهید شد اکثر اوقات پوست سرتان مرطوب خواهد بود پیش از آنکه سرتان شسته شود.

این روغن حاوی مقادیر بسار زیادی از اسیدهای چرب می باشد که در مقابل عمل اکسیده شدن، بسیار مقاوم تر از روغن زیتون است. همچنین حاوی ویتامین A،امگا 6 و 9 نیز می باشد.

به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین A پوست را به خوبی تغذیه می کند. آثار پیری را که بر روی پوست نمایان گردیده است بهبود می بخشد. اگزما، جوش، و جای زخم را ترمیم می کند. پوست را مرطوب می کند و الاستیته پوست را افزایش می دهد در این محصول هیچگونه کلسترولی وجود ندارد.

به دلیل اسیدهای فراوانی که در آن موجود است PH طبیعی پوست را ذخیره می کند و در پوستهای چرب باعث کم چرب شدن پوست می گردد. قبل از استفاده از محصولات آرایشی استفاده از 1 یا 2 قطره از این روغن به مدت 5 دقیقه موج تغییر شگفت انگیزی در جذب عالی محصولات آرایشی می شود و از ایجاد پینه بر روی پوست پیشگیری می کند.

اثرات روغن آرگان بر روی مو:

روغن آرگان محصول بسیار عالی برای صاف کردن موهای مجعد است. موهای خشک را نرم می کند و درخشش مو را بیشتر می کند. می توانید از روغن آرگان برای همه قسمتهای مو وقتی که نمناک است استفاده کنید که جنبه درمانی دارد یا فقط برای انتهای موهایی که حالت خشکی دارند استفاده نمایید. از استحکام پارچه اطمینان حاصل کنید.

بین پولک های مو نفوذ می کند و مقاومت مو را افزایش می دهد. در رشد مو تاثیر بسزایی دارد. بصورت طبیعی به مو آبرسانی می کند و از وز شدن مو جلوگیری می کند.

موهای غیر قابل کنترل(وز وخشن) را نرم و لطیف می کند. ویتامین E آسیبهایی را که به دلیل اتوکشی زیاد، حرارت و اکسیدان کردن مو به مو وارد کرده است را ترمیم می کند. به وسیله قرار دادن پروتئین بین ساختارهای مو، قابلیت درمان مو خوره های پائین مو را دارد.

موهای غیر قابل کنترل(وز وخشن) را نرم و لطیف می کند. ویتامین E آسیبهایی را که به دلیل اتوکشی زیاد، حرارت و اکسیدان کردن مو به مو وارد کرده است را ترمیم می کند. به وسیله قرار دادن پروتئین بین ساختارهای مو، قابلیت درمان مو خوره های پائین مو را دارد.

کراتین چیست؟

از نظر علمی کراتین یک پروتئین بسیار قوی می باشد که در پوست، مو، ناخن و دندان وجود دارد. روزانه میلیونها سلول کراتین تحت فشارهای عصبی، روانی، محیطی و رژیم های لازم در بدن ما از بین می روند. کراتین در صنعت به صورت مایع درآمده و جایگزین کراتین طبیعی می شود که حالت ارتجاعی،استحکام و سلامت را به مو باز می گرداند. کراتین داخل مو بستگی به شرایط جغرافیایی، رنگ مو و پوست دارد. کراتین یک نوع فیبر پروتئینی می باشد که با افزایش سن، انجام کار رنگ و فر و مش مداوم این ماده حیاتی، دچار آسیب شده و از بین می رود، کراتین یک پروتئین سخت و قابل انعطاف می باشد.

عملکرد کراتین درمانی چیست؟

زمانی که موهای ما آسیب دیده، خشک و شکننده می شود، کراتین باعث محافظت لطافت بدنه مو می شود، و یک لایه روی مولکول های مو می دهدو مایع کورتکس داخل مو بعد از عمل کراتین تغییر نکرده و ساختار مو را از داخل عوض میکند و بعد روی مولکولهای مو از بیرون قفل می شود.

آخرین اخبار
تماس با ما
  • آدرس: تهران - فلکه دوم صادقیه ابتدای خیابان اشرفی اصفهانی خیابان مرودشت پلاک 4 واحد 9
  • تلفن: 6-44019384
  • Info@tinocosmetics.com :ایمیل
  • شنبه - پنجشنبه: 9:00 صبح - 17:00 عصر

© Copyright 2016 tinocosmetics.com All Rights Reserved.

Design by: Deyhim